Артём Давыдов
Артём Давыдов

Где можно поиграть в волейбол в Киеве на Оболоне?? ? Сейчас 22,12,2012

Хотелось бы поиграть в волейбол, а не знаю где найти спортзал.

АМ
Александр Марков

[ссылка заблокирована по решению администрации проекта] спортивный гид по Киеву)

http://www.fvk.org.ua/content/view/132/384/ волейбольные секции...

Клуб любителів волейболу "Ліберо" в КиевеТип: Спортивная секция Телефон: 097-130-72-50
Город: Киев E-mail:
Адрес клуба: Сайт:
Київська обл. , м. Біла Церква

Білоцерківська міська громадська організація "Клуб любителів волейболу "Ліберо" фізкультурно-спортивної спрямованості, яка на добровільних засадах та спільності інтересів об’єднує гравців, багаточисленних любителів цього виду спорту, організовує та проводить змагання класичного, аматорського, ветеранського, пляжного, паркового волейболу у м. Біла Церква.

У вересні 2010 року Клубу "Ліберо" виповнилось 3 роки.

З організації Клубу чоловіча та жіноча ветеранські команди клубу почали приймати участь у всеукраїнських та міжнародних турнірах, що проводяться на території України серед ветеранів, в т. ч. : у змаганнях за Кубок України; у міжнародному турнірі, присвяченому пам’яті К. РЕВИ, в м. Глухів; у міжнародному турнірі, присвяченому пам’яті О. Г. ЄСИПЕНКА, в м. Харків; у відкритому турнірі на призи голови Полтавської обладміністрації.

У змаганнях за Кубок України 2010 року серед ветеранів з волейболу жіноча команда Клубу здобула Кубок України та золоті нагороди у віковій категорії серед жінок "50+".

В цьому році у змаганнях за Кубок України серед ветеранів з волейболу прийняла участь і чоловіча команда Клубу у віковій категорії серед чоловіків "55+", яку очолив Олександр ВАСЬКОВСЬКИЙ (тренер ДЮСШ) . Команда посіла 7 місце із 10.

У минулому році у цих змаганнях за десять останніх років приймала участь збірна команда м. Біла Церква, яка була 11 із 15. Така участь у змаганнях лише сприяє зміцненню взаємовідносин з іншими спортивними клубами і командами ветеранів волейболу різних регіонів України та утвердженню авторитету м. Біла Церква у спортивному співтоваристві.

Через організацію турнірів і змагань у місті та участю членів Клубу у турнірах в інших регіонах України Клуб виконує своє головне завдання щодо пропаганди здорового способу життя серед громадян нашого міста, стимулювання занять волейболом серед осіб молодшого, середнього і старшого віку, як засобом збереження здоров'я, інтелектуальної і фізичної активності у зрілому віці.

У м. Біла Церква з 12 грудня 2010 року проходять змагання за Кубок міста 2010 року з аматорського волейболу серед чоловіків.

Загальне керівництво по організації і проведенню змагань здійснюється виконкомом Білоцерківської міської громадської організації "Клуб любителів волейболу "ЛІБЕРО", безпосереднє керівництво проведенням змагань здійснює суддівська колегія, яка затверджена на зібранні представників команд учасників змагань.

У змаганнях цього року виконкомом Клубу було вирішено запровадити перехідний Кубок за перемогу у змаганнях за першість міста серед аматорського волейболу серед чоловіків, капітани команд підтримали дане рішення і за рахунок благодійних реєстраційних внесків команд підготовлено перехідний Кубок Клубу "ЛІБЕРО".

У змаганнях приймають участь вже 7 збірних самоорганізованих чоловічих команд любителів волейболу м. Біла Церква.

Похожие вопросы
Кто знает, где в Минске поиграть в волейбол, если нет компании и ты не профи?
Куда в Москве можно сходить в баню компанией в человек 8-10, с возможностью поиграть в волейбол?!?
волейбол в Петербурге (центральный район) Где можно поиграть
Где, любителям волейбола в Одессе вечером поиграть в волейбол?
Здравствуйте! Не подскажите, где можно в воскресение поиграть в волейбол бесплатно в Москве подросткам с 16 лет?
Как в Киеве доехать с ЖД вокзала до ОБОЛОНИ?
где можно поиграть в волейбол в районе Печатники?
Какая гра лутше Волейбол,Баскетбол. По мне так волейбол.
где можно бесплатно поиграть в волейбол в спб???)
Где в Егтпте поиграть в пляжный волейбол Я знаю, где, в Domina Coral Bai