Руслан
Руслан

Твір-роздум на тему: Найбільша перемога- це перемога над самим собою. Допоможіть! Допоможіть!

КМ
Кристина Минеева

Dlya vas-to chto yavlyaetsya naibolshei pobedoi?Vspomnite samye yarkie iz nih.

ДЧ
Дмитрий Чубов

Твір на тему: «Найбільша перемога — це перемога над собою»

Наше життя повне перемог і поразок. Ми змушені боротися за своє щастя, за право жити, за можливість стати кращим. Але я переконана, що найбільша перемога — це перемога над собою. Кожен із нас хоче бути успішним, заможним і щасливим. Але чи часто ми замислюємось над тим, що самі можемо змінити своє життя?
Дивлячись на успішних людей, ми бачимо лише те, що вони мають зараз: визнання, гроші, цікаве та насичене життя. Але ми не знаємо, скільки праці стоїть за цим, скільки разів у них опускалися руки і як тяжко вони до цього йшли. Їм неодноразово доводилось перемагати самих себе, боротися з небажанням вставати з ліжка й працювати, але вони досягли бажаного лише завдяки своїй цілеспрямованості й працелюбності.
Для мене прикладом людини, яка змогла перемогти себе, побороти несприятливі обставини й попри все працювала заради своєї мети, є мій тато. Він народився в селі, у небагатій родині, рано втратив батьків. Тато приїхав до міста і не мав нічого, проте він тяжко працював, познайомився з мамою й вони одружились. Коли народилася я, батьки купили власну квартиру, а за рік і машину. У мене було щасливе дитинство, я мала все найкраще. Нині у мене вже є сестра. Не можу сказати, що ми заможні, проте батьки дуже стараються, щоб у нас було все, що ми хочемо. Тато дуже рано прокидається і тяжко працює. Він хоче, щоб ми мали таке дитинство, якого не мав він. Тато хотів мати власний дім і щасливу сім’ю, він хотів, щоб його діти були щасливими, і він це має, тому що щодня прокидався і йшов на роботу з однією метою. Ми дуже любимо його й вдячні йому за те, що маємо.
Людські можливості необмежені. Ми можемо значно більше, ніж здається, потрібно лише захотіти. Якщо людина ліниться, не хоче працювати і лише скаржиться на свою долю, не потрібно її жаліти. Вона сама в цьому винна. Кожен робить свій вибір. Хтось вирішує, що буде працювати заради поставленої мети й досягає бажаного, а хтось щодня лежить на дивані, живе за кошти батьків і заздрить успішним знайомим. У нас є одне життя, і я вважаю, що не можна витрачати його бездумно. Потрібно прожити його так, щоб у старості впевнено сказати, що ти зробив все так, як хотів.
Кожного дня ти повинен перемагати себе. Вставати й працювати, боротися заради своєї мрії. Ні в якому разі не можна опускати рук. Скажи собі, що потрібно зараз постаратися, щоб потім все життя пожинати плоди своєї праці й насолоджуватися кожним днем. А якщо ти лінуватимешся, витрачатимеш свій час на речі, які не мають жодного значення для тебе, то ти ніколи не отримаєш бажаного.

АП
Андрей Папук

Так от, отримай цю перемогу, переможи себе, доведи, що ти чогось можешь бути вартим (ою) , а не благай про допомогу, май почуття гідності!

Похожие вопросы
Твір-роздум на тему майбутнє української мови. е5укківпеацеп
мені потрібний твір на англійській мові на тему "i like summer holidays most of all"...пліз допоможіть. ..пліз допоможіть
Твір-роздум на тему: "Двомовнічть потрібна Україні чи ні?". "
Напишіть будь лазка твір на тему Як я бачю цей світ
Напишіть твір-роздум на тему: Милосердя - це помилка людської душі,чи обов'язок кожного?
твір-роздум на тему "що потрібно було зробити, щоб не сталося трагедії на Чорнобилі"
помогите. написать твір-роздум на тему: душа болить за рідну Україну
твір на тему "жінка дивує світ ". ДОПОМОЖІТЬ БУДЬ ЛАСКА
Твір на тему мої роздуми над комедією Молєра Міщанин-шляхтич
Будьласка допоможіть скласти твір на тему, я гідну україну люблю. Дякую твір