NM
Nicole Mmm

Потрібна ваша допомога, у цьому тексті розповіді. Треба аргументувати чому це текст - розповідь?

Технологія всього живого
Якщо звернутися до самого визначення терміна технологія, до його первинного значенням ( техно – майстерність, мистецтво; логос – наука ), то ми прийдемо до висновку, що мета технології полягає в тому, щоб розкласти на складові елементи процес досягнення якого – не буде результату.
Технологія застосовується всюди, де є досягнення, прагнення до результату, але усвідомлене використання технологічного підходу було справжньою революцією. До появи технології панувало мистецтво – людина робила щось, але це щось, виходило тільки у нього, це як дар – дано або не дано. З допомогою технології все те, що доступно тільки обраним, обдарованим ( мистецтво), стає доступно всім. Наприклад, виготовлення кам’яної сокири можна представити як акт мистецтва, а можна – як технологію. У першому випадку ми маємо ( можливо) незрівнянну сокиру, але зі смертю носія мистецтва діяння сокир, зазначених інструментів більше не буде. У другому випадку майстерність збережеться назавжди, але якість продукту ( можливо) буде не такою високою. Момент переходу від мистецтва до технології фактично створив сучасну людську цивілізацію, зробив можливим її подальший розвиток і вдосконалення.
По великому рахунку, технологія присутня у всьому живому, оскільки все живе, так чи інакше, переробляє продукти харчування в продукти життєдіяльності ( відходи ). Проте початком технології людини варто вважати перший досвід поліпшення властивостей перших інструментів.

Я не знаю як аргументувати, доказати що це текст розповідь.

Похожие вопросы
Требуется ваш совет! жизненные знания, Welcom!!
Потрібна допомога. Перекладіть фразу can you can a can ?
Потрібна допомога! терміново!! ! треба скласти складне речення з різними видами зв'язку ПРО СУЧАСНУ ЕСТРАДНУ ПІСНЮ...
чому на вашу думку так трагічно склалася доля василя стуса? як це позначилося на його творчості?висловіть своє ставлення
Пожалуйста помогите!!! нужна ваша помощь. Нужно пересказать вот этот текст языком попроще.
Степенное неравенство. Требуется Ваша помощь!
Народ! Дуже потрібна допомога! Задали практичну з астрономії! поможіть рішити****
потрібна допомога з ноутбуком. ноутбук працює але монітор працює що це може бути
допоможіть дуже потрібна ваша допомога!!!
Хто і чому зайвий в цьому списку ? Іван Котляревський, Т. Шевченко, Григорій Квітка- Основ`яненко, М. Костомаров.