Мария Васильева
Мария Васильева

потрібна ваша порада

привіт.. я дівчина.. мені 22 роки.. маю дитину ну і майже чоловіка... тобто людину від якої дитину маю і яку безмежно кохаю... тільки проблема в тому що він не хоче з нами жити і одружуватись... но я його кохаю і жити не можу... .
порядьте що робити.. (((((

він прямо говорить що не любить мене але сина любить... він звинувачує в зраді(но я знаю що не зраджувала хоч і доказів не маю так само як він не має доказів в моїй зраді ( хоча є один ублюдок який спизданув що ми з ним спали ...но цього не було я просто відшила того ідіота який лип при всіх (на той час я вже була вагітна))... мене і мама переконувала і баба кароче вся моя сімя і друзі що ми не пара.. но як говориться ..серцю не прикажеш.. я дільше продовжую його кохати і впевнена що буду кохати до останього свого подиху!! ! Я ДУЖЕ ХОЧУ БУТИ З НИМ І ЩОБ ВІН БУВ НАЗАВЖДИ МОЇМ.. (((

АЛ
Алексей Логинов

Насильно мил не будешь, имея ребенка отдайте ему всю свою любовь. Будте хорошей, любящей мамой... На этом жизнь не заканчивается, а только начинается.

НС
Надежда Серебрякова

Поговорите с ним, что он к вам чувствует, попытайтесь увлечь его, может он не до конца раскрыаает свои чувства, узнайте в чем проблемма...

СК
Сергей Коханович

мне кажется, что если человек не хочет- то и не нужно. как говорят, если мы вам не нужны, то нах* вы нам? пардон. короче, не унижайтесь. у вас есть ребенок, которому нужна Ваша любовь и забота. А любимые, как и жены и мужья, словно автобусы- не этот так следующий. Может, стоит себя посвятить сейчас полностью ребенку и работе, сменить круг общения? Любовь-это ведь взаимное чувство, а иначе это нечто вроде идолопоклонничества.

Похожие вопросы
Порадует ли нас ЗЕНИТ?))))
Какой подарок порадует водолея?
Де можна знайти практичні поради для вирішення сімейних проблем?
Какая награда Вас порадует?
Потрібна допомога...
допоможіть дуже потрібна ваша допомога!!!
потрібна консультація
Лето порадует всех?)
Потрібна порада Нужно маме подарить солнцезащитные очки. Старшая женщина брюнетка, круглое лицо. Как лучше подобрать?
порадуйте чем- нибудь)