СВ
Сергей Ващилин

проживаю у гуртожитку, в мене забрали 7 обігрівачів (дуйчиків). і сказали, що прийде у розмірі 300 грн, це взагалі можливо?

доброго дня, я проживаю у гуртожитку, так як навчаюсь, в мене забрали 7 обігрівачів (дуйчиків). і сказали, що прийде штраф від пожежників у розмірі 300 грн, це взагалі можливо?

ЖК
Жанна Крылова

як вони можуть доказати, що обігрівачі забрали саме у тебе. Навіть якщо прийдуть реальні пожежники до тебе то скажи якого х.. я ву сюди прийшли у мене обігрівача небуло. . Комендант гуртожитку часто лякає такими байками студентів. Обігрівачі забирають тому що вони їдять 2-3 кіловата і якщо по декількох кімнатах увімкнуть по 1 обігрівачу то проводка не витримає і часто вигорають вимикачі на коридорі. Боротися із цим тяжко краще толково утеплити вікно і твері тоді стане тепліше. Якщо батарея буде слабо гріти то можна визвати сантехніка (із гуртожитку) він попробує десь спустити повітря. У розетках тонкий алюмінієвий провід і він гарно гріється від 2 кіловат + у розетці бажано піджати контакти оскільки вони майже всі розшатані і там іноді проскакує іскра

Похожие вопросы
Де студенту отримати роботу, щоб вона не співпадала з його графіком навчання? І взагалі це можливо?
що це означаее порча якщо сусідка взяла в мене пакет і занесла на кладбище к своим родствиникам