СГ
Сергей Гукасов

Прокоментуйте наступні фрагменти тексту. Представникам яких психологічних напрямків вони могли би належати?

/. Людина наділена здатністю бачити у всіх предметно-символічних формах світу лише саму себе, змінюючи і тасуючи символи, вона лише розбирає прошарок за прошарком себе, щоб в кінці кінців прийти до останнього непізнанного — і до кінця не досяжного символу: себе самого.
2. Всі. наші думки та роздуми — це форми внутрішнього діалогу типу „з одного боку ...з іншого боку ...", туди і назад. Поки ми сприймаємо побічні продукти внутрішнього діалогу як межову реальність, ми в основному не усвідомлюємо цей процес і те, як ми зв'язані енергією та часом, які ми на це витрачаємо. Ми не помічаємо, що постійно ділимо наш життєвий досвід на дві чи бйіьше ролей, що конфліктують лиж: собою, тому що, в крайньому випадку, одна із них фіксується ідеальною, „що повинно трапитися". Ми не знаємо, що намагаючись уникнути болючих наслідків цього розділу, намагаючись скласти все знову, все, чого ми досягаємо, це створення хибної єдності: ми ідентифікуємося з однією роллю і з вбивчою серйозністю сприймаємо її як салю собою зрозуміле, а за додаткові ролі ніби і не відповідаємо. Більша частина того, гцо дзен називає „відносним, розумом", а західна психологія називає „Его", відбувається із хибної концептуальної єдності цього незавершеного діалогу.

AS
Aziz S

Человек видит мир через свою ауру. И судит о мире так, как его видит. НО! Есть ещё одно НО! Это - УЧИТЕЛЬ, Учитель как правило формирует сознание. Кто учитель - можете сами догадаться: родители, школа, улица и т. д.
Так как человек видит мир сам, то он с собой и разговаривает. внутри себя. Если Учитель оказал влияние, то человек будет вести внутри себя диалог с Учителемю ит. д.

Рустам Бафоев
Рустам Бафоев

Та усю зразумела ---но у думках
сядзиць гутар святога---што---па Вере
нашай да будзе нам и в учэнни ,
и у житти.

ЮК
Юрий Курин

бедная.. . сколько заучивать приходится.. .

Илона, Вы скопируйте свой текст в лингвистику с просьбой перевода.. . конешно, и здесь найдутся люди говорящие по украински

все наши думки.. .
мышление диалогично, мы говорим сами с собой
роли (субличности) конфликтуют.. .
часть меня хочет говорить, часть ругает себя/меня за это.. .
на западе Эго, на востоке Дзен

незавершённый диалог.. .

ну да, я люблю с собой поговорить

ментальный мусор

психолог Берн пишет о ребёнке, родителе и взрослом внутри нас.. .

Эрик Бёрн.. . или Берн.. .

благодарю за хорошее лицо и фото

Похожие вопросы
Не могли бы вы перевести текст? см.
Кто поёт "ай вОна би э бОл, ай вОна би э бОл.. . бИ э бол, бИ э бОл"? (текст, возм. , не корректный).
випишить з тексту щонайменше пять обставин разом з диесловами присудками вид яких вони залежать