" какие есть молитвы от порчи и проклятий? кажется "бывшая" мужу жизнь подгадила.

"О великий апостоле, евангелисте громогласный, Богослове изящнейший, тайновидче неизреченных откровений, девственниче и возлюбленный наперсниче Христов Иоанне!
Приими нас, грешных, прибегающих под твое сильное заступление итюкровительство. Испроси у Всещедраго Человеколюбца, Христа Бога нашего, Иже пред очесы твоими кровь Свою дражайшую излил за нас, непотребных рабов своих, да не помянет беззаконий наших, но да помилует нас и сотворит с нами по милости Своей: да дарует нам здравие душевное и телесное, всякое благоденствие и изобилие, наставляя нас обращати оныя во славу Его, Творца, Спасителя и Бога нашего.
По кончине же временныя жизни нашея да избегнем мы, святый апостоле, немилосердных истязателей, на воздушных мытарствах нас ожидающих, но да достигнем, тобою водимии и покрываемии, Горняго онаго Иерусалима, Егоже славу ты в откровении узрел еси, а ныне наслаждаешися оныя радости, обещанныя избранным Божиим.
О великий Иоанне! сохрани вся грады и страны христианские и всех, призывающих имя твое, от глада, губительства, труса, потопа, огня, меча и нашествия иноплеменных, и междоусобных брани; избави нас от всякия беды и напасти и молитвами твоими отврати от нас праведный гнев Божий и испроси нам Его милосердие.
О великий и непостижимый Боже! се на умоление Тебе предлагаем святого Иоанна, егоже Ты сподобил еси неизреченных откровений, приими о нас ходатайство, даруй нам исполнение прошений наших во славу Твою, паче же соверши нас духовным совершенством к наслаждению жизни нескончаемыя в Небесных Твоих Жителях!
О Небесный Отче, создавый вся Владыко, Всесильный Царю! Коснися благодатию сердец наших, да, растаявше, яко воск, пролившегся пред Тобою и бренная тварь духовна сотворится в честь и славу Твою, и Сына Твоего, и Святаго Духа. Аминь".

смотря что сделано, не все молитвами можно исправить

Для этого есть много хороших способов но если у вас есть сомнения в ее сторону от не желательнее подставить защиитуА так чтоб убедитья если что мужа лучше посмореть

Если порча действительно сделана, то молитвой уже не спастись. Здесь необходима чистка.