MK
Melis Kimsanov

помогите решить задачу по фин. менеджменту.

менеджменту.
. Компанія “Слободжанщина” має структуру капіталу, що розглядається менеджером як оптимальна: борг - 25%, привілейовані акції - 15%, звичайні акції - 60%. Чистий дохід компанії, що очікується отримати у цьому році становить 17,142.86 грн. Коефіцієнт виплати дивідендів - 30%. Загальна ставка оподаткування доходів компанії - 40%. Інвестори очікують зростання у майбутньому доходів компанії і дивідендів на її акції з постійною нормою - 9%. В останньому році компанія сплатила дивідендів 3,60 грн. Її акції продаються на ринку за ціною 60 грн за шт. Ставка дохідності по казначейським зобов’язанням досягає 11%, а звичайні акції характеризуються середньою очікуваною ставкою дохідності у 14%. Підраховано, що коефіцієнт b для акцій компанії - 1,51.
Для нової пропозиції зобов’язань враховуються наступні умови: (1) звичайні акції - вартість розміщення становить 10%; (2) привілейовані акції - мають бути продані за ціною 100 грн з рівнем дивіденду - 11 грн і з врахуванням витрат на розміщення на рівні 5 грн на акцію; (3) боргові зобов’язання можуть бути продані зі ставкою проценту 12%.
Завдання: наскільки, зберігаючи оптимальну структуру, можна збільшити капітал до здійснення нової емісії звичайних акцій?

11
111

ничего не поняла из того, что вы написали!!!

Похожие вопросы
проверьте пожалуйста задачу (фин. менеджмент)
решите пожалуйста задачу по фин. менеджменту
Помогите решить задачу по финансовому менеджменту!
Помогите решить задачу ПО Финансовому менеджменту
Помогите пожалуйста гуманитарию с задачей по менеджменту . )
Задача по фин. менеджменту
Задача по фин. менеджменту
Здравствуйте!! ) Помогите пожалуйста решить задачу стратегическому менеджменту!
помогите решить задачу по менеджменту!
Помогите решить задачу. по фин. вычислениям.