СД
Сладкая Девочка

підкажіть, як можна врегулювати даний спір, так як ні в нього ні в нас немає жодних документів на зогороджування?

я проживаю в двох поверховому будинку на другому поверсі, раніше ми разом з попереднім власником квартири поставили паркан біля нашої прибудинкової території (самовільний без документів) , щоб біля нас бомжі не пиячили, паркан розділяв наші території перигородкою, яка була під нашим балконом і його віднами, але не даючи йому можливість заходити із своєї сторони до його вікон. територія так була розприділена з 1970 року.
цього року попередній власник продав свою квартиру на першому поверсі і новий власник, без попередження відрізав паркан, який був між нами, щоб зробити собі самовільний вихід з вікна, який він зробив дверима і нагло хоче перемістити даний паркан так, щоб у нього був вихід з свого вікна на прибудинкову територію. Хочу також відмітити, що такі виходи він зробив із кухні, вітальні це крім вхідних дверей.
аргумент він наводить той, що він має мати доступ 1,5 метри до всіх своїх стін, хоча перенесення даної перигородки всеодно не дасть йому такої можливості, так як будинок збудований на дві сторони. з одної сторони квартири вхід до яких на перший поверх, а з другої сторони вхід на другий поверх.

АН
Александр Новиков

У Вас нет документов... возможно они есть у нового соседа на переустройство квартиры? если у него есть на это официальное разрешение то воевать с ним бесполезно. . да и Вы оба все сделали самовольно -так что или находите компромиссное решение проблемы или оформляйте ваши заграждения документально (при обращении с заявлением на соседа обоих заставят или снести заборы или оплатить услуги за предоставление документации на заграждения -а это немалые затраты)

Похожие вопросы
як можна зтерти залишки краски для волося з шкіри? якщо немає спеціальної рідини яку зазвичай дають разом з краскою.
Яким чином відбувається процес вилучення даних з єдиного Державного реєстру прав на нерухоме майно?
Чому в такому пафосному вірші, як «Заповіт» , немає жодного знака оклику?
Підкажіть як можна активувати Microsoft Office 2007 Professional? І що для цього потрібно?
Який розмір резіни можна поставити на мерседес віто 115, 195/75R16 та 225/65R16-такі розміри можна постави ти, чи ні.
У якому зоомагазині в Львівській області можна купити упряжку для собаки? Не знайшла у жодному
Визначте значення параметра а, при яких рівняння x^4+(a^2-a+1)x^2-a^3-a=0 Має 1 корень , 2 різні корені , немає жодного?
фактически вступив в наследство (прописка) не получив на себя документы, можна ли подать иск на соседей по данному насле
як можна заспамити странічку підкажіть будьласка