У нас с мужем долго нет детей, хочу узнать будут ли у меня дети? ( я родилась 15.07.1986)

Зачать ребенка. На ком нет смертного греха, может вымолить себе ребенка. Для этого купить семь церковных свечей. Семь дней кряду ровно в семь часов вечера зажигать по одной свече. Стоя на семи платках, читать особый заговор и кланяйтесь семь раз. Слова заговора такие:
"Бог создал мир за семь дней.
Неделя из семи дней.
В Библии семь смертных грехов.
В молитве к Богу семь строф.
Христос перед смертью сказал семь слов.
В слове ребенок" семь букв.
Вымаливаю у тебя, Боже,
Слово из семи букв тоже.
Как на каждой иконе
Матери Марии Младенец-Дитя,
Так благослови этим, Боже, и меня тоже
Во имя Отца и сына и Святого Духа.
Ныне и присно и во веки веков. Аминь. "
Также необходимо молиться праведным святым Иоакиму и Анне, которые тоже долго не могли иметь детей, но после многих молитв Господь сжалился над ними и послал им Дочь, будущую Богоматерь.
"О, приснославнии Христовы праведницы, святии богоотцы Иоакиме и Анно, предстоящии Небесному Престолу Великого Царя и велие дерзновение к Нему имущии, яко от Преблагословенныя Дщере вашея, Пречистыя Богородицы и Приснодевы Марии, воплотитися изволившему! К вам, яко многомощным предстателем и усердным о нас молитвенником, прибегаем мы, грешнии и недостойнии. Молите благость Его, яко да отвратит от нас гнев Свой, по делом нашим праведно на ны движимый, и да безчисленная прегрешения наша презрев, обратит нас на путь покаяния, и на стези заповедей Своих да утвердит нас. Также молитвами вашими в мире жизнь нашу сохраните, и во всех благих благое поспешение испросите, вся к животу и благочестию потребная нам от Бога дарующи, от всяких напастей и бед и внезапные смерти предстательством вашим нас избавляюще, и от всех враг видимых и невидимых защищающе, яко да тихое и безмолвное житие поживем во всяком благочестии и чистоте, и такое в мире временное сие житие прешедше, в вечный достигнем покой, идеже вашим святым умолением да сподобимся Небеснаго Царствия Христа Бога нашего, Ему же, со Отцем и Пресвятым Духом, подобает всякая слава, честь и поклонение во веки веков. Аминь. "

нужно фотографии смотреть

+1