ИЗ
Ирина Званецкая

Чому коли подобаеться гарна дiвчина Я перш за все дивлюсь на свiй пустий гаманець, потiм в зеркало i розумiю, що ми непара

А-
Алексей -4444444

А може, їй саме такі подобаються - з пустим гаманцем та не дуже гарні? спитай у неї, і все

Наталья
Наталья

не стоит на этом зацыкливаться!!!))).... мой парень тоже не особо зарабатывает.... и для меня это роли не играет.... пробуй!!!)))).... если не сложилось - значит просто не твоё!!!)))

Похожие вопросы
напишите по русски как читаются слова в этой песни напишите по русски как читаются слова в этой песни.. . Бумбокс – Наодинці (Одиночество) Один на одинці. Всі навколо Золотоординці, у чужій хатинці. Ти на одинці і сам себе питаєш, що робити маєш. Ти на одинці, з ким говорити, кого слухати, сам собі Андрюха ти. На одинці, дні такі повільні. Приспів Ну, давай! Телефон мій! Дзвони! Дзвони! Дзвони! Ну де всі вони, де всі вони є? Ну давай! Не мовчи! Ну! Дзвони! Дзвони! Дзвони! Особистий Вавілон Now you're alone Один на одинці все, що маєш – сміття твоє. Ти на одинці – хто ж тепер тобі настрій псує? Все, що лишив на потім, мар’яни дим i попiл Вогняну воду пив мій пил, Та пам`яті не втопив. Приспів Ну, давай! Телефон мій! Дзвони! Дзвони! Дзвони! Ну де всі вони, де всі вони є? Ну давай! Не мовчи! Ну! Дзвони! Дзвони! Дзвони! Особистий Вавілон Now you're alone Доброго ранку, порожні пляшки, і до побачення, випічка й кава! Всі недобиті – добив – глечики, горшки, - Ай молодчинка, ай красава! Швидке гоління нервових клітин Вихід на зовні посеред ночі. Уваги хочеш, як тамагочі, Коли ти на одинці, коли один.
Дивлюсь я на небо Та й думку гадаю: Чому я не сокіл, Чому не літаю, Чому мені, Боже, Ти крилець не дав?
как мне бить як що в мене перший хлопець і я в нього перша? Я у нього перша дівчина а він в мене перший хлопець
хочу найти точный перевод песни с украинского Дзідзьо «Я че кохав, I love you» Ти подзвонила, що розлюбила І виїжджаєш в Америку Мене трусила, спотіли руки Відразу впав я в істерику Приспів: 2р Я цє кохам, ай лов ю Я тебе кохаю, я тєбя люблю Чуєш Я цє кохам, ай лов ю, ай лов ю Ти їдеш в штати, бо хочеш мати Якесь нове увлєченіє По гороскопу, ти була Раком Короче сонцязатмєніє Приспів: - / - / -2р Короче бейбі, з тобою мей бі Я думав ми вже розсталися Ти блефувала, бо так хотіла Шоб ми з тобою розписалися Я надибав всі свої Псевдо філософські трактати Поміняв на недоторкані Депутатські мандати А яка ти, ти забила На мене як на дибіла Й до кого не зрозуміло За окіяни звалила Там ти покуштуєш мила Їхнє господарське мило Й мабуть тобі стане в жилу Же ти не живеш як жила Тут би жила не тужила Вязала, варила, шила Та свою долю рішила Бо у дупі мала шило Занапастила нашу любов Нашу квітку пахньонцу Проміняла все шо мала На американські піньондзи Най те не прийме діяспора І депортує міліція І ти вернешся до України До Вови до дзідзя Чого? Бо все їдно.
Чому вважається, що коли знайшов підкову то прийде щастя!
чому коли ти добре ставишся до всіх то до тебе ставляться як до свині? а тому що в нашому житті треба бути наглим
Чому хохли свідомость називають патріотизмом і думають, що це дуже гарно? Коли почнуть шукати винуватого в собі?