ВП
Валентин Понимающий

народ мені приснився дивний сон ще такі ніколи неснились от і подумав що ви мені щось про нього розкажете .

так от класний сон в неї була молодша сестра і машина срібного кольору мінівен но лиця чесно неможу згадати сон просто класний тіпа мені сниться сон я якось з пацанами заїхав в якета село недалеко від мого дому там була вона я втюзався з першого погляду ну ми з нею познайоммлися і спілкувалися нам було класно разом а потім я вісні проснувся. І поняв шо вона була тільки сон але вісні я тіпа помнив де вона жила в мому сні і я якось ринувся бігти туда до неї стукаю в двері і її тато відкриває мені двері по ньому видно що він мене незнає ти чого хотів кажу тіпа тут христя живе він тіпа улибнувся і каже тут і виходить вона я кажу тіпа ми ще незнайомі мене звати олег. вона представилась також но виявилося що її звали не христя а якось інакше непомню .ну я і кажу їй ти мені сьогодні снилася і ми були щасливі разом кажу я втюхався в тебе в свому сні і був щасливий вона тіпа ну і шо? Я кажу давай поблище познайомимося вона каже ні нашо мені того . Ну я засмучений обертаюсь і помаленько йду геть і тут вона каже стій. Я зупинився вона догнала мене і обнімаючи поцілувала каже кудаж ти йдеш від мене дурачок мені снився цей самий сон що і тобі і мені також було класно з тобою я теж втюхалась і на тому ми стали цілуватися а батя стояв і сміявся но нам було по барабану потім ми зайшли до неї і батя дістав бутилку водки каже ну шо зять обмиєм вашу зустріч я кажу я взагалі водки непю і вона каже я знаю що ти пєш і приносе біле вино на пів солодке моє любиме вона це зі сна помне бо я приносив його у вісні їй коли знайомився. і ми тіпа збирались женитися блін класний сон я відчував себе таким щасливим капец .

Ольга Тюленева
Ольга Тюленева

На русский переведи-тогда мож кто и ответит

Похожие вопросы
приснився сон моїй сестрі що мій колишній хлопець на кладовищі з своїми рідними плаче.. і вона його там зустріла... що це?
Растолкуйте, пожалуйста, дивный сон!
і ще одна.. хоть щось..
як дати зрозуміти людині що я її ненавиджу (вона мені неподобається)?? ? напишіть що ви думаєте по цій темі!!!
как мне бить як що в мене перший хлопець і я в нього перша? Я у нього перша дівчина а він в мене перший хлопець
Що ви любите читати? Ваші улюблені книги. Я не маю на увазі зі шкільної програми, а такі, що вам справді до душі..
Часто сниться одна і та ж дівчина. Мені часто, з різними інтервалами, сниться одна і та ж дівчина, що означає такий сон?
Часто сниться одна і та ж дівчина. Мені періодично сниться одна і та ж знайома дівчина, що означає такий сон?
і ви ще називаєте себе нашим старшим братом??
К чему этот Дивный сон