АК
Анна Качалова

нужно сочинение на тему : "Характер людини творить її долю"

Morven T
Morven T

Людина завжди прагне щастя. Але не всяка людина щось робить для того, щоб бути дійсно щасливим, або примножувати його. Не прямує, або має не правильний напрямок. В чому ж полягає таке розмаїття долей, людей, життів?
По-перше важливу роль відіграє характер. Таке не слов*янське слово я порівнюю з парфумами. Як творити вишукані(або не вишукані) аромати? Ця рідина складає різні, запашні інгрідієнти: або то троянда, або розмарин, апельсин, кориця, полуниця, гвоздика, смородина, фіалка. . ці вишукані суміші наповнюють тендітні флакони, які мають свою індивідуальність.
Так і рецепти характерів мають різні складові: цей сповнений добродушності, м*якості, покірності, а інший наділений емоційністю, цілеспрямованістю, агрисивністю. Всі різноманітні і довершені. Так, характери саме довершені, адже це природа. Інша справа, коли характер сприймається позитивно або негативно соціумом.
Не дивно, що долі у всіх різні, сприяє цьому характер. Він впливає на вчинки, реакції, вислови, дії. Всі ці складові творять долю, ви погоджуєтесь?
Мене надихають вольові люди, вони завжди «пробивні» у житті, працелюбні. Знають чого хочуть і прямують до цілі. Також подобаються палкі, емоційні люди, які підтримають будь-яку розмову. Пле ця непостійність іноді збиває з шляху, тому важко зусередитись. Відверто дратують дуже м «які особистості. Треба себе поважати, вміти сказати «ні», або навіть вдарити кулаком по столу, на мій погляд. Такі нагадують беззахистність.
Все залежить від нас По-перше треба працювати над собою. Як каже приказка, хочеш змінити світ — зміни себе… А Ви щасливі?

Похожие вопросы
сочинение на тему роль слова в жизни. мне нужно сочинение на эту тему
Нужно сочинение на тему:
нужно сочинение на тему фантастики...
твір на тему: з приводу втрати людиною душевної гармонії та способів її повернення
Нужно сочинение, тема: человек и история
Твір на тему "Чи впливає ім'я людини на її життя"
Помогите мне нужно срочно сочинение на тему Зачем нужно творить добро?
висловіть свої судження про життєве покликання людини Нужно для твору (((
Сочинение на тему "Национальный характер в пьесе "Вишнёвый сад""
сочинение на тему твори Т. Шевченко у серці моїм