ЕТ
Евгений Туман

що таке " нацизм"??? будь ласка підскажіть)))

Ольга
Ольга

як цього можна не знати?
Національний соціалізм, або ж Націонал-соціалізм (нім. Nationalsozialismus, скорочено нацизм) — політична ідеологія, яка була економічною і політичною доктриною Німеччини (у часи Третього рейху) . Термін вживався для позначення політичних течій також і в інших країнах, наприклад, в СРСР, де, по відношенню до встановленого у 1920-ті роки політичного режиму, також вживався термін «режим націонал-соціалізму» [1].
На думку багатьох політичних пропагандистів має багато спільного із фашизмом, і комуністами, зазвичай, класифікується як один з його різновидів. Термін «фашизм» використовується для позначення широкого спектру політичних рухів, що існували в різних країнах, тоді як термін «націонал-соціалізм» застосовують найчастіше у зв'язку з нацистською партією та Третім рейхом.

ИП
Иван Петухов

Нацизм это символика немецких солдат сс или вермохта со 2 мировой на данный момент это люди подражают им и против ветераном что они сдохли

ЮЗ
Юля Завьялова

это, сестра моя, вид социальной ориентации на достижение благ во имя угнетения низших. Это правильно и в настоящий момент времени осуществляется.

Похожие вопросы
Тварини типу Молюски! Підскажіть, будь ласка!
Будь ласка підскажіть!
Технічні винайдення нового часу. Підскажіть будь ласка
Що краще бокс чи кікбоксинг? Підскажіть будь ласка!
що таке фонема? поясність своїми словами будь ласка!
Підскажіть будь ласка програму для обертання відео...
Підскажіть що за фільм?
підскажіть будь-ласка пісню що грає на початку відео.
Меркантилізм. Підскажіть будь ласка головну ідею меркантилізму
Підскажіть будь ласка)