АК
Анастасия Кузова

ребята помогите первести аннотацию на англ язык!

АННОТАЦІЯ
На дипломну роботу Богданова Дмитра Миколайовича
Тема дипломної роботи Богданова Д. М. – «Інформаційно-аналітична система з розгалудженою організаційною структурою» .
У дипломній роботі виконується розробка інформаційно-аналітичної системи для міні-маркету, аналіз функцій пошукової системи товару, реалізація у вигляді бази даних і аналітичного блоку, який реалізує статистичні та інтелектуальні алгоритми визначення пошуку товарів та його замовлення. Програмне середовище, в якому розроблено систему – NetBeans 6.9 та MySql Server 5.0.
Актуальність даної роботи визначається необхідністю її впровадження в міні-маркеті, як такої, що здатна виконати поставлені задачі даного підприємства з урахуванням всіх специфічних моментів його діяльності.
Дипломна робота має традиційну стуктуру і містить: вступ; основну частину, яка складається з чотирьох розділів; висновки; список використаної літератури; код додатку.
У вступі дипломної роботи розкривається актуальність обраної теми, описуються цілі та задачі дипломної роботи.
Перший розділ присвячений теоретичним та методологічним основам організації керування обліку, аналізу предметної області, особливостям інформаційно-аналітичної системи з розгалуженою організаційною структурою, а також сутності і завданням закупівельної логістики.
Другий розділ розкриває бізнес та інформаційні процеси в автоматизованій системі міні-маркету. Наведені діаграми, які розкривать протікання процесів в системі.
В третьому розділі описані алгоритми (МАІ, АВС-XYZ), які впровадженні в дану систему з метою полегшення вибору постачальника. Розкривається їх суть та основний принцип роботи.
В четвертому розділі продемонстрована розробка програмного забезпечення. Діаграми відображають взаємозв’язки між елементами системи та описують протікання процесів оброки інформації в системи. Наведений інтерфейс програмного продукту з описом роботи в системі.
Висновки – узагальнення про виконану роботу та підведення підсумків даної дипломної роботи.
Крім фахової частини також розроблено спеціальну частину з техніки безпеки та цивільної оборони складається з __ сторінок.
Всього дипломна робота містить __ розділа та складається з __ сторінок, рисунків, графіків.
Список використаної літератури нараховує __ джерел.

SA
Sereha Antipin

ппц, это бы для начала на русский перевести.. .

вряд ли кто-то станет целиком переводить всё это - можете воспользоваться переводчиком, переводить по одному предложению и стараться по мере возможностей и знаний английского исправить в его переводе ошибки

Похожие вопросы
помогите первести с немецкого
помогите с англ языком
Помогите с переводом с англ. языка
Помогите с англ. языком!
помогите первести сообщение
Помогите с англ. языком, не идет что-то
Помогите с англ. языком, не справляюсь...
Помогите по англ. языку
Ребята!! ! Кто силен в английском, помогите перевести аннотацию к диплому!
Помогите первести язык..