ВЗ
Валерий Закарлюка

Вона мене кохає чи ні?

2 місяці тому я почав зустрічатися з дівчиною яка мені подобалася протягом двох років. За ці два місяці ми встигли посваритися, але все одно мирилися... перший раз ми посварилися через хлопця який до неї підкатував, а вона навіть і не пробувала його відшити, тому я їй поставив ультиматум : "я або він! " вона сказала що звісно я, адже кохає мене сильно і не хоче трачати, все налагодилося, деякий час було все добре. Потім знову той хлопець почав підкатувати, я їй сказав що ревную і ми посварилася, але вона його відшила і сказала що кохає і т. д.
Потім я почав замічати що не потрібний їй, ми рідко почали гуляти бо вона не хотіла, рідко говорили по телефону ...і від цього я дуже бісився, хотів сказати їй про це, але ненаважився ...сказав після тоого як вона знову почала переписуватися з хлопцем який до неї підкатквав, але нічого їй не казав, весь тиждень були як на ножах. І от учора я запитав чи є у неї почуття до мене вона відповіла що не знає , я написав :"все стосункам? не бачу смисла їх продовжувати адже ти мене не кохаєш" вона відповіла "так"...причиною, по її мловам стало те що я дуже самокритичний, і від цього вона почала віддалятися від мене і т. д.... я не гарний, не багатий, але чомусь вона вибрала мене, коли в неї був вибір між мною і багати хлопцем.. .
Я дуже її кохаю і не хочу її втрачати, я навіть заради неї почав качатися , і іншу дівчину я не хочу ( мені цікаво чи кохає вона мене ?

ЮМ
Юлия Максимова

Время покажет. Интерес должен быть взаимным. Пусть выбирает сама. Не надо на неё давить, равно и на соперника.

Сергей Каргин
Сергей Каргин

Именно Дрянное дело для мужчины - это бегать за женщинами. . . Даже если тебе удастся ее уговорить на отношения, даже если тебе будет казаться что у вас все может быть в порядке - это химера. . . В самый подходящий для нее момент она все равно бросит тебя и уйдет к другому, несмотря на то как тебе будет больно. . . Это при тех обстоятельствах Которые ты описал предварительно ...Это исключительно мое мнение и мой жизненный опыт. . . А качаться продолжай - оно пригодится в любом случае ...что за хрень - я же украинским языком отвечал, оно зачем-то переводит да ещё и так дебильно!!!

Георгий Суханов
Георгий Суханов

Цікава історія, але надто заплутана))

Геннадий Терентев
Геннадий Терентев

почуття не могли зникнути, працюй над собою і добивайся її, не дозволь їй піти з твого життя, борись за своє щастя, як би важко не було!

ХУ
Хикмат Уринбаев

Не дурися i двчинi кажi щоб не дурила.

Похожие вопросы
Твір-роздум на тему: "Двомовнічть потрібна Україні чи ні?". "
чи змінюється маса Землі??? чи є вона стабільною постійно, чи коливається в якихсь межах, чи є змінною?
Як зрозуміти кохає чи ні ???
чи маю я змогу сати прокурором якщо в мене не має ні армії ні воєнної кафедри? Та що дає воєнне звання у прокуратурі?
Який мені купувати телефон? Я хочу apple iphone 5, купувати чи ні?
Шо буде дальше на личному і на роботі? Чи стоїть простити йому чи ні?
- Чи довіряєте ви журналістам і чому так\ні?
кто вирить в гадания хиромантия и чи вона правдивая
Що це за слово таке москальське, СРАВНИ. То це як: срав чи ні?
Північний океан. Це лише море яке відноситься до Атлантичного океану? Чи ні?