Екатерина Цветкова
Екатерина Цветкова

Подскажите ошибки в сочинении на украинском языке.

Описати поняття "щастя" неможливе, можна описати відчуття, почуття, стан. Відчуття щастя може виражатися ледве помітно, коли подивишся в очі людини, а вони випромінюють радість, захват. Або ж "відверте" щастя, коли людина здатна полетіти, злетіти до хмар, обійняти усю землю.

Буває щастя, коли отримав те, чого давно бажав. А буває, коли побачив захід неймовірних фарб або веселку в півнеба.
Щастя - це коли людина досягла своєї мети в житті. Коли людина ставить перед собою мету, він визначає такі умови, при яких він був би щасливий. Значить, якщо він досяг цієї мети, то він щаслива людина. А оскільки цілі в житті у усіх різні: деякі хочуть стати багатими, знаменитими, інші мріють злітати в космос, треті - стати професіоналами у своїй справі, то і уявлення про щастя у усіх різні.

Щастя - це те, до чого людина прагне, заради чого він живе, завдяки чому не кінчає життя самогубством, в здійснення чого він вірить, на що він сподівається. Щаслива людина може бути у будь-якому віці, матеріальному становищі і з будь-яким характером. Деякі люди, буває, досягли того рівня, який для деяких інших є щастям, але вони не щасливі. Деякі люди, доходячи до старості, не почувають себе щасливими, тому що не уміли бути щасливими в молодості або зрілості, або вони тоді не знали, що це так важливо для подальшого розвитку.

Деяким людям для щастя досить жити. Ці люди по-справжньому уміють цінувати себе, своє життя, Бога, який створив їх і їх життя; вони завжди щасливі, оскільки мета їх життя - жити - досягнута у них завжди, такі люди привносять найефективніше вклад до пониження ентропії нашого світу, оскільки, завжди почуваючи себе щасливим, він завжди хоче займатися чимось хорошим для себе і для інших. Якщо усі люди будуть щасливі, наше існування буде найбільш ефективне.

ПБ
Павел Буцан

В первом предложении неможливо.
Коли людина ставить перед собою мету, він визначає такі умови, при яких він був би щасливий. Значить, якщо він досяг цієї мети, то він щаслива людина. -если людина, то вона и очень часто повторяется вiн.
И запомни, если людина, то вона-эта ошибка у тебя очень часто повторяется

Кристина Кадабецки
Кристина Кадабецки

Описати поняття "щастя" неможливо, можна описати відчуття, почуття, стан. Відчуття щастя може виражатися ледве помітно, коли подивишся в очі людини, а вони випромінюють радість, захват. Або ж "відверте" щастя, коли людина здатна полетіти, злетіти до хмар, обійняти усю землю.

Буває щастя, коли отримав те, чого давно бажав. А буває, коли побачив захід неймовірних фарб або веселку в півнеба.
Щастя - це коли людина досягла своєї мети в житті. Коли людина ставить перед собою мету, вона визначає такі умови, при яких була б щасливою. Значить, якщо вона досягає цієї мети, то вона щаслива людина. А оскільки цілі в житті у всіх різні: де-які хочуть стати багатими, знаменитими, інші мріють злітати в космос, треті - стати професіоналами у своїй справі, то і уявлення про щастя у всіх різні.

Щастя - це те, до чого людина прагне, заради чого вона живе, завдяки чому не кінчає життя самогубством, в здійснення чого вірить, на що сподівається. Щаслива людина може бути у будь-якому віці, матеріальному становищі і з будь-яким характером. Де-які люди, буває, досягли того рівня, який для де-кого є щастям, але вони не щасливі. Де-які люди, доходячи до старості, не почувають себе щасливими, тому що не вміли бути щасливими в молодості або зрілості, або вони тоді не знали, що це так важливо для подальшого розвитку.

Де-яким людям для щастя досить жити. Ці люди по-справжньому вміють цінувати себе, своє життя, Бога, який створив їх і їхнє життя; вони завжди щасливі, оскільки мета їх життя - жити - досягнута у них завжди, такі люди привносять найефективніший вклад до пониження ентропії нашого світу, оскільки, завжди почуваючи себе щасливим, вони завжди хочуть займатися чимось хорошим для себе і для інших. Якщо усі люди будуть щасливі, наше існування буде найбільш ефективне.

Тафтологія - часте повторення одного слова

Похожие вопросы
сочинение человек и его язык
сочинения по Немецкому языку
подскажите сочинение на казахском языке. про какой либо язык: русский, казахский, украинский и тд
Подскажите - как отказаться от изучения украинского языка в школе?
сочинение на тему море в заход солнца. нужно по украинскому языку чтобы было написано
Проверьте пожалуйста сочинение по украинскому языку.
Задали сочинение по украинскому языку. Братья украинцы, выручти. Проверьте на ошибки.
Украинский язык. Проверьте пожалуйста сочинение.
Подскажите где взять диктанты Украинского языка для 9-го класса?
Помогите! нужно сочинение на одну букву, только на украинском языке...