МС
Михаил Скороходов

Я розійшовся з дівчиною. Уже тиждень як ми не разом, і вона знайшла іншого. Так мені вона сказала, іїї подруга.

Уже тиждень як ми не разом, і вона знайшла іншого. Так мені вона сказала, іїї подруга. Але я чомусь в це не вірю. Ми з нею провстрічались 3 з половиною роки, вона мене дочекалась з армії, але в один прекрасний момент вона сказала що у неї інший. Але ж я її люблю, і хочю бути лише з нею. Хочю повернути, адже ми цього хотіли, мріяли про свадьбу, дітей і спільне життя разом. Я їй зробив пропозицію і вона на неї погодилась. Їздив до неї в общагу з квітами, насилу попав туди, і вона зі мною поговорила. І я розумію що вона його не любе, а ще досі кохає мене. Підскажіть як мені вчинити в цій ситуації. Може просто забути Хоть це і дуже важко. останнім часом в нас були труднощі у відносинах, але у кого їх немає?

ЮР
Юлия Рвачева

подруга, может сказала из лучших побуждений. а мож из зависти. лучше таким слухам не верить. а уточнить из первоисточника.

Na
Natali

Не свадьба, а весiлля, если на то пошло. А какие трудности в отношениях?? ? Что именно ее в вас не устраивало? Вы были плохим, не внимательным? Тогда пожинайте плоды. А если в ней еще есть чувства к вам, то меняйтесь в лучшую сторону, доказывайте что достойны ее и вперед! Главное, что бы она не залетела от него.

Похожие вопросы
Приснився хлопець якого люблю і якась дівчина лєва. Що це означє??
я встановила меіл. ру. мені не пообається як вона прцює.як мені її зупинити і повернути властивості мозіли фаєрфокс
Часто сниться одна і та ж дівчина. Мені часто, з різними інтервалами, сниться одна і та ж дівчина, що означає такий сон?
Часто сниться одна і та ж дівчина. Мені періодично сниться одна і та ж знайома дівчина, що означає такий сон?
Тут є бажаючи мені допомогти знайти дівчину з міста Луцьк?
порадьте як мені бути
Як називається фільм де дівчина з носом свині?
а вона каже і взагалі я тільки недавно розійшлась з хлопцем, зараз мені не треба ніяких зустрічань і т. д
як привернути увагу дівчини ? ?
Як повирнути дівчину яка більше не хоче бути з вам ,і каже що не любить !