Екатерина
Екатерина

Помогите Плиз! Мені потрібен твір на тему моя улюблена балада 7 клас або Роль балади в житті людства. Плиз!

ИВ
Инесса Выборная

хахаха не знаю сама ищю

ЕБ
Екатерина Болдырева

Моя улюблена балада – «Пісня про віщого Олега». Її написав відомий російський поет Олександр Сергійович Пушкін, коли перебував у Києві. Він народився у дворянській родині, яка мало шанувала народні традиції й культуру. Та на виховання Пушкіна впливала ще й проста жінка, його няня Арина Родіонівна.

Олександр Сергійович писав і для дітей, і для дорослих. Мені дуже подобається його балада «Пісня про віщого Олега». В ній розповідається про те, як Олег загинув від укусу змії, яка виповзла з черепа його коня.

Олег – перший київський князь з роду Рюрика, який заволодів Києвом і переніс у нього столицю з Новгорода. Коли Олег пішов у похід на Візантію, його прозвали віщим.

Пушкін включив у назву свого твору слово «пісня». Таким чином, він підкреслив зв’язок своєї балади з історичними піснями.

Творчість О. С. Пушкіна знали і любили Т. Г. Шевченко, І.Я. Франко, М. Т. Рильський, П. Г. Тичина та інші поети. І я люблю його твори, особливо баладу «Пісня про віщого Олега». Вона мені подобається, тому що я люблю твори на історичну тематику.

Похожие вопросы
Помогите решить задачу 7 класа!
помогите по литературе 7 клас
помогите с сочинением. твір на тему: щотаке шляхетність?
твір на тему"лист до Сапфо"Помогите пожалуйста написать!
Твір на тему Що таке для мене щастя.(6-7 речень) (6-7 речень)
твір на тему що означає бути людиною?або що таке вибір у житті? або що таке вибір у житті?
помогите с твором, твір на тему як я відношусь до того, що вибір професії-важливий крок у житті
Алгебра 7 клас тема функции. СРОЧНО!!!
Твір на тему моя улюблена професія програміст ( 1,5 листка )
Мені потрібен усний твір оповідання на основі почутого з обрамленням!! ! Помогите пожалуйста!!! але не лелечий суд інший