НМ
Наталия Малышева

Поездка из Украины В Россию???

Что нужно для того, чтоб поехать в Россию в гости к знакомым ненадолго на своем автомобиле ?
Какие нужны документы, сколько чего можно везти, нужна-ли какая-то аптечка и все в таком духе.

Вообще, что нужно делать чтобы подъехав к границе тут же не отправили домой ?

АК
Александр Колыванов

Стаття 371. Умови вивезення (пересилання) громадянами товарів за ме-жі митної території України
1. Товари, сумарна фактурна вартість яких не перевищує еквівалент 10000 єв-ро (крім зазначених у частині другій цієї статті), не підлягають письмовому декла-руванню при вивезенні (пересиланні) їх громадянами за межі митної території України.
2. Товари, сумарна фактурна вартість яких не перевищує еквівалент 10000 єв-ро, та на які законодавством України встановлено вивізне мито та/або якщо відпо-відно до законодавства України державними органами видаються документи, необ-хідні для здійснення митного контролю та митного оформлення таких товарів, що переміщуються (пересилаються) через митний кордон України громадянами, підля-гають письмовому декларуванню в порядку, встановленому для громадян, із спла-тою у випадках, визначених законами України, вивізного мита та з поданням відпо-відних документів, виданих державними органами.
3. Товари, сумарна фактурна вартість яких перевищує еквівалент 10000 євро (крім зазначених у частині четвертій цієї статті), при вивезенні (пересиланні) їх громадянами за межі митної території України, підлягають письмовому деклару-ванню з поданням митної декларації, передбаченої законодавством України для пі-дприємств, та зі сплатою вивізного мита у випадках, встановлених законами Украї-ни.
4. Товари, сумарна фактурна вартість яких перевищує еквівалент 10000 євро, при вивезенні (пересиланні) громадянами за межі митної території України підля-гають письмовому декларуванню в порядку, встановленому для громадян, та звіль-няються від подання документів, що видаються державними органами для здійс-нення митного контролю та митного оформлення товарів, що переміщуються гро-мадянами через митний кордон України, за умови, що ці товари:
1) вивозяться у зв’язку з виїздом за межі України на постійне місце прожи-вання;
2) входять до складу спадщини, оформленої в Україні на користь громадяни-на-нерезидента, за умови підтвердження складу спадщини органами, що вчиняють нотаріальні дії;
3) тимчасово вивозяться громадянами-резидентами за межі митної території України під письмове зобов’язання про їх зворотне ввезення;
4) були тимчасово ввезені на митну територію України під зобов’язання про їх зворотне вивезення, що підтверджується відповідними документами;
5) були одержані громадянами-нерезидентами у вигляді призів і нагород за участь у змаганнях, конкурсах, фестивалях тощо, які проводяться на території України, що підтверджується відповідними документами.
5. Товари, придбані громадянами-нерезидентами на території України, зага-льна фактурна вартість яких не перевищує суми іноземної валюти, ввезеної цими громадянами в Україну, та товари, що вивозяться громадянами-нерезидентами у зв’язку з остаточним виїздом за межі України, на суму доходу, одержаного за час роботи чи навчання в Україні, що підтверджується відповідними документами, під-лягають письмовому декларуванню в порядку, встановленому для громадян, зі сплатою у випадках, встановлених законами України, вивізного мита, та поданням документів, необхідних для здійснення митного контролю та митного оформлення, які при переміщенні (пересиланні) громадянами таких товарів через митний кордон України видаються відповідними державними органами.

Екатерина
Екатерина

Посмотри все выпуски "наша раша" нам всё про Россию есть.

Похожие вопросы
нужен ли загранпаспорт для поездки на украину
Нужен ли загранпаспорт для поездки в Украину (из России)?...
Загранпаспорт для гражданина украины для поездки в россию
Поездка из Украины в Россию на поезде
Нужен ли загранпаспорт для поездки в Россию ?
что нужно для справки на групповую поездку по России?
Нужна ли виза для поездки на Украину?
Нужно ли отсрочка от военкомата для поездки в Россию из Украины??
Регионы России, путешествия, туризм, поездки
Поездка в Россию.