Дмитрий
Дмитрий

Нужна информация про налоги Украины. Ставка налога/кто выплачивает/ что облагается. Все в немного сжатом виде.

Ставка налога/кто выплачивает/ что облагается. Все в немного сжатом виде. Желательно на украинском языке, но можно и на русском.

Нина
Нина

До першої групи включені підприємці з оборотом до 150 тис. грн без права найму інших осіб. Вони будуть платити від 10 до 100 грн в місяць. Ці підприємці можуть здійснювати виключно роздрібний продаж товарів на ринках або здійснювати побутові послуги населенню.

Друга група включає підприємців з оборотом до 1 млн грн і з правом найму 10 осіб. Розмір податку для них пропонується затвердити на рівні від 20 до 200 грн в залежності від рішення місцевої ради. Ці підприємці здійснюють господарську діяльність з надання послуг, у тому числі побутових, платникам єдиного податку та/або населенню, а також здійснюють діяльність у сфері ресторанного господарства.

Третя група - підприємці з оборотом до 3 млн грн і з правом найму 20 осіб. Їх податок складе 3% або 5% залежно від включення або не включення ПДВ.

У четверту групу включені юрособи з оборотом до 5 млн грн і з правом найму до 50 осіб. Для них податок також повинен скласти 3% або 5% залежно від включення або не включення ПДВ.

Похожие вопросы
Облагается ли премия налогом? Если да то сколько %?
облагается ли налогом государственная поддержка?
Облагается ли налогами??
облагается ли мрот налогами
Обязан ли я выплачивать налог?
Подскажите, какая ставка налога?!!
Облагается ли налогом в Украине ?
Какие виды товаров не облагаются ставкой НДС 10%?
я ИП. можно ли к существующему виду деятельности добавить еще один, будет ли он облагаться дополнительным налогом?
Облагаются ли инвестиции налогом?