Ан
Ангела

слова подяки батькам на випуск

Той, хто дарує нам в тій країні тепло і ласку найбільш дорогою у світі людина - Мати. Це вона береже, пестить, ростить свою дитину. Її любов має початок і не має кінця. З давніх часів люди славили материнську любов, низько схиляючи голову перед світлим її помислом. Не дивно, що в усній народній творчості існує безліч легенд про матерів. Одна з них розповідає про те, як троє братів будували фортецю і ніяк не могли її закінчити. Аж ось вищий голос їм сказав, що в стіну необхідно замурувати того, хто перший принесе їм сніданок на наступний день. Старші брати попередили своїх дружин, а молодший нічого не сказав. Другого дня дружина найменшого брата годувала немовля. А мати збиралася нести сніданок. Невістка зупинила її, віддала немовля і пішла. Обняв найменший брат свою дружину і віддав мулярам. Спочатку вона подумала, що з нею жартують. Але потім, коли все зрозуміла, почала просити, аби їй залишили два віконечка: одне для грудей, щоб годувати малюка, поки він підросте, а друге для очей, щоб бачити його. Так жила вона рік, поки вигодувала немовля, а потім скам’яніла. Тільки мати нічого не пошкодує для своєї дитини. Вона віддасть заради нього все: і здоров’я, і силу, і навіть життя.

Цими словами, я дякую тобі мамо за всі недоспані ночі, за всі нерви, які я псувала тобі , за всі мої витівки, за прогуляні уроки, мамо, за все…

NB
Nadyusha Belaya

Аж ось, меж це ве, кака так житя?... Сайтом обозналась? Здесь Русские. Пиши внятно и понятно. "як псувала" куда псувала, в како место?...:)))

ЕМ
Евгения Мордакина

Оставим знаки препинания в стороне. Давайте по содержанию.
Первое предложение вообще о чем? Члены предложения совершенно не согласованы - вообще ничего не понятно. Переделывайте. (В переводе на русский звучит так: "Тот, кто дарит нам в той стране тепло и ласку самЫМ дорогим в мире человек - Мать" - просто жесть! )
Если Вы собираетесь читать это вслух, то пишите речь более простыми предложениями: сложноподчиненные и сложносочиненные на слух тяжело воспринимаются. Никто слушать не будет, кроме вашей мамы.
Да, и притча какая-то бредово-траурная: уж извините. Такое впечатление, что это не поздравительная, а похоронная речь.

А Владислав Ухов демает, что он остряк - что тоже удручает. Такой большой дядька, а фигней страдает.

MT
Maria Tolkacheva

всё это хорошо, но сайт МАЙЛ. РУ)))

MK
Marija Kartal

не, лучше спевати, чем это читати

Похожие вопросы
слова близькі за значення до слов говорить, батько, відважний, подужати, байдуже, благайте
А кто такой Батько фон пиннвиц?
Можно ли оновременно включить раздаку и блакировку. У меня Нива 1990 года випуска. У меня Нива 1990 года випуска
передал привет Батьке через Белорусов ,которые торговали яблоками ,как там Батька??
HTML батькам сюда =)
Підскажіть красиве привітання для батьків на випуск... бажано своїми словам) дякую
чем Путин лучше батьки из Белоруссии?
каково происхождение слова батюшака? "батька" ? " батя"?
Чи був такий випуск?
А кто на батьку скажет плохо?