SL
Savanai Larsi

які чоловіки принижують ЖІНКУ ? будь ласка опишіть їх

Владислав Ященко
Владислав Ященко

изыди на майл укр или пиши на русском

ЕТ
Евгений Тренд

Мортгунас патолт оре глеф икат.

Ан
Анастасия

Якi вiдмовляють ii без поважноi причини

Ал
Александра

Причини такої поведінки можуть бути різними. У більшості випадків такі «домашні тирани » виходять з чоловіків які не можуть похвалитися особливо високим статусом. Адже всередині кожного самця ( будь то лев-чоловік, або навіть рибка - меченосец ) живе прагнення стати « ватажком зграї ». Тому той, хто не може реалізувати свої амбіції в суспільстві, доводить свою «силу і мужність » в сім'ї, всіляко демонструючи, «хто тут головний» . При цьому прагнення « втоптати в бруд » стає особливо сильним, коли чоловік відчуває, що жінка в чомусь перевершує його : розумнішими, успішніше в роботі, активніше і так далі.
Ще одна причина, по якій чоловіки принижують жінок - це страх втратити її. Представники сильної статі в глибині душі впевнені, що якщо переконати дружину в тому, що вона дурна, товста, нікчемна і нікому не потрібна баба, жити поруч з якою (крім нього, такого шляхетного) ніхто не захоче, жінка не наважиться його кинути. А йому тільки того й треба: щоб нікуди не поділася і була повік вдячна, що він її, убогу, ощасливив. Що дивно, ця стратегія дуже часто спрацьовує, і чоловікам дійсно вдається сильно знизити самооцінку дружини.
Все вищеописане характерно в першу чергу для чоловіків з ураженим самолюбством, які зганяють на жінках свої комплекси і образи на сві. Але іноді цілком психічно здорові і цілком успішні чоловіки проте влаштовують своїм улюбленим дружинам «італійські скандали» зі смертельними образами і рукоприкладством. Їм-то навіщо це треба?
Можливо, в таких випадках винувато виховання. Адже маленьких хлопчиків з дитинства привчають стримувати емоції: адже чоловіки не плачуть і взагалі не проявляють зовні своїх почуттів. Зате вони, якщо що, б'ються і лаються. Виходить, що агресія - фізична чи психологічна - стає для багатьох єдиним способом «випустити пару» . І тут вже хто під руку попався, той і винен.

Похожие вопросы
які недоліки та переваги теплолічильників? чи варто їх встановлювати?
Допоможіть будь-ласка )
Допоможіть, будь ласка)
Будь ласка підскажіть!
Допоможіть будь ласка!:)
поясніть будь ласка!
Підскажіть, будь ласка, якісь нормальні українські рок гурти
які проблеми стоять сьгодні перед світовою історією та які шляхи їх вирішення?
зелена карта підскажіть будь ласка виграв зелену карту е хоть якісь шанс
скажіть будь ласка чи я буду мати 2 чоловіка