ИС
Инга Сабурова

Я тільки цитував ...-це так буде?

Шановний пан Тягнибок пообіцяв, виступаючи на Майдані, що руські жителі України найближчим часом будуть вважатися "негромадянами" - з позбавленням їх громадянських і соціальних прав. Ті ж російські люди, які захочуть записатися українцями - вони повинні будуть протягом 4 місяців від подачі заяви здати письмові та усні іспити українською мовою і пройти співбесіду з істориками-фахівцями про історію великої української нації. Російська мова буде повністю заборонена в застосуванні де б то не було - не тільки в побуті але і в домашніх умовах. Ті, хто не буде дотримуватися цей закон - їх штрафуватимуть. А за багаторазові порушення - конфісковувати майно, виселяти з житла, поміщати в спеціальні трудові табори і, навіть - виставляти з країни без права повернення. . А пан Ярош заявив, що національно-визвольна революція великого українського народу тільки починається! І закінчиться вона, коли Київський майдан ...прийде в Московський Кремль, як переможець! ..Слава Україні! Слава Нації!

Раиса
Раиса

А ще таке сказав, що в кого хуй менше 20 см, той не буде вважатися свідомим вкраїнцем і буде депортований в Монголію. Сам Тягнибок вже має громадянство Монголії та маєток (юрту) біля Улан-Батора.

Ан
Анатолий

вапще-та, великая нация не запрещает другие языки. и тем более, не штрафует за них. очень на москвопитерских карликов похоже-бабла охота, ни хера не делая.

Евгений
Евгений

А почему ж вы так не говорили, когда русскоязычные украинцы воевали за вас на Майдане? Остолоп.

Чугай
Чугай

Retyri kuni monus sositeus utreqiem pizdervter bonus.

Тимон
Тимон

Мда... Надіюсь, що ні, оскільки це дибилізм, причому повний!

Ал
Алексей

Фашисты у власти.. . удивляться нечему.. ппц

Николай
Николай

Пан-Пидарасе, ты на русском сайте, дебил!

Та
Татьяна

Ребята, я поняла почему в Хохляндии всё так плохо... Вот как то веет от украинского языка похабщиной (язык что ли такой), а если верить Библии, то вначале было "СЛОВО",а каково это слово-такова и жизнь....

Похожие вопросы
"Пiдрахуй" - що це таке?
це кохання назавжди чи ні? Тільки чесно! Руслан 15.05.1998 і Наталья 10.12.1999
Я тільки цитував ...-так буде?
Так буде? Я тільки цитував .
Тільки в нашій країні фраза "Ти весь у батька" - це, найчастіше, образа. как переводится?
Про - це тільки українське слово???
Скажіть будь ласка, а це правда що в товарища Путіна злоякісна пухлина у організмі???
Украина Це Европа!!!
Україна - це Європа!
І сьогодні, завтра, не кожен може побачити. Швидше дивитися можна не тільки все, мало хто може це зробити.