TY
Tatyana Yugay

Подскажите по ЖД билетах (Укрзализныца)

Вот на поезд 126 Луганск-Киев, из Харькова до Киева на 21.07 плацкартных мест нет, только купе, а вот с Луганска или Павлограда аж целых 60 плацкартов свободных.
Вобщем если я куплю билет от Луганска или Павлограда, а сяду на поезд в Харькове, Можно так сделать?? ? Билет действителен пока поезд до конечного пункта не доедет, правильно ведь?

АА
Александр Андрианов

Позвони в справочное вокзала и тебе все расскажут, как лучше.

ulyana.prokopeva
ulyana.prokopeva

2.12. Посадка до вагона2.12.1. Поїздка пасажира повинна розпочинатись від станції, вказаної у проїзному документі.Якщо пасажир придбав проїзний документ від станції відправлення поїзда, а посадку хоче здiйснити на проміжнiй станції на шляху прямування поїзда, то він зобов’язаний не пізніше, ніж за 1 годину до відправлення попередити начальника станції вiдправлення поїзда про зміну станції посадки.
Для цього пасажиру видається бланк заявки, в якому він зазначає дані з проїзного документа: номер поїзда, номер вагона, місце та дату відправлення з початкової станції та зі станції посадки.
Станція відправлення зобов’язана видати начальнику поїзда, в якому буде здійснювати поїздку пасажир, попередження про посадку пасажира на проміжній станції. Вартість бланка заяви є складовою вартості послуги попередження про посадку.
Пасажир може подати за плату заяву про посадку на проміжній станції на станції, яка не є пунктом початкового відправлення поїзда. В цих випадках станція подання заяви сповіщає про посадку пасажира станцiю відправлення поїзда телеграфом.
Якщо пасажир здійснив посадку в поїзд на проміжній станції, не попередивши станцію відправлення, то він втрачає право на місце, вказане у проїзному документі, якщо воно вже надане іншому пасажиру. Місце для проїзду у таких випадках надається начальником поїзда без додаткової оплати в міру звільнення місць другими пасажирами.

Похожие вопросы
Жд билеты онлайн. подскажите пожалуйста проверенный сайт)
Примерная стоимость жд билета от Самары до Казани
Как из России забронировать жд билет из Киева
жд билет. подскажите пожалуйста сколько стоит билет на поезд Москва-Улан-Батор. спасибо
жд билеты снова поступают в продажу
Есть ли сервис по поиску лучших цен на билеты (жд, автобус)
Жд билеты
Как покупать жд и авиа билеты?
Как покупать жд билеты?
Где купить ЖД билеты и забронировать гостиницу