КК
Кирилл К

Який був дух нового різдва із твору "Різдвяна пісня у прозі"

Який був дух нового різдва із твору "Різдвяна пісня у прозі" будь ласка скажіть і опешіть цёго духа

наарод ну скажите очень нужно

Ол
Ольга

на русском пиши

Дмитрий Кузьмин
Дмитрий Кузьмин

Taju ja tõlgendamine kristlik motiivi töödes Dickens on üks õppimis kunstimaailma kirjanik, arusaamine oma töid.
Christian aspekt uuring loominguline pärand kirjanik pakkuda sügavamat arusaamist sisemaailma tähemärki tema teoste esile moraalsete põhimõtete Dickens ja oma kunstilise väljenduse. Dickens seisukohad kristluse karjääri püsinud muutumatuna, on peamine kriteerium, mis juhtisid teda tema elu, oli evangeeliumi. Ajakirjanduse kirjanik suur koht hõivatud oma mõtteid väärtus Uues Testamendis, tema jumalik ilu ja graatsia. Dickens ise oli nõus lihtne ja selge õpetus Jeesuse Kristuse. Oma töödes, suur kirjamees kutsus lugejatele võimaluse lahendada maailma jälgides käske evangeeliumi.
Christian teemad mitmes mõttes määratleda probleeme, luule, raamatud Dickens atmosfäär ja žanri eripära mõned neist ("jõulud" lugu.) Probleemid hea ja kurja, tasu ja karistus, alati istuvad kirjanik eriti terav ees teda 40-50-ndatel kujundanud murd peas kirjanik. Dickens, mille kohaselt NP Michalski, moraalne põhimõte on "oluline struktuurne põhimõte" romaanid, mitmeid kirjandusteoseid esitatud uurija moraalne patud ja pahed: uhkus, edevus ja vale pühadus.
Loovus Dickens sest vabastamise oma esimese romaani oli suunatud kriitikat. 30-60. Aastat XX sajandi õpetlaste kirjanik Charles Dickens tajuda looja suurte sotsiaalsete lõuendid, mis kajastub sotsiaalse konflikti ajastu julmus näidatud raha võimu, alanduse ebasoodsas olukorras ...Nende töö ei ole kaotanud oma väärtust olulisuse tõttu seotud probleeme, rikkalikult faktilist materjali hoolikas arendamine üksikud küsimused elu ja töö suurepärane inglise kirjanik. Kindlasti Dickens - kriitik tänapäeva reaalsus, exposer sotsiaalse ebaõigluse. Dikkensovedenie, eelkõige olme-, tegi palju avastada seda aspekti kunstimaailma kirjanik. Kuid olulist rolli tema maailma, tema kaitsmise muserdatud mängis kristliku õpetuse. Aga see aspekt kirjaniku arusaam maailmast, või peeti märgiks vähekindlustatud Dickensi või ignoreerida.
Meie aeg (lõpuks XX - XXI sajandi lävel) tähistas uue tõlgenduse Dickens eelmise saavutusi. Hoolimata sellest, et Piiblis ja palveraamat peeti Dickensi "säästev rahulik ja et" aga kirjanik oma romaani, "ütleb Piibel ei ole lihtsalt üks hääl." Teadlased usuvad, et "Piibli Boz" mitte ainult "sentimentaalne", "veider" ja "naljakas" hääl, vaid ka "satiiriline", "irooniline", "skeptiline" ja "kurb", mis iseloomustab Dickens mitmekülgne talent nagu kirjanik .

Ол
Олеся

Простите, ЧТО? 😕

Похожие вопросы
фразеологізми із числівником 7
із якими позитивними й негативними рисами інтернету ви стискаєтеся сьогодні
характеристика деві з твору "останній дюйм" із використанням цитат з твору
Визначте, яке із правопорушень є адміністративним
коли сниться хлопець який подобається із понеділка на вівторок
Як називається пісня? :D
Як забрати свою землю (садок) який був розпайований в 2007 році.
Молитва духом як це?
як зробити таранку із карася
Дух творит Себе формы?