Ир
Ирена

Кто-нибудь может перевести текст с финского на русский?

Онлайн переводчики не очень понятно переводят. Мне хотелось бы поточнее.

Вот текст:

14.9. - 2012 Sastamolo harjoitteli maalintekoa
Sastamolo pelasi torstaina syksyn viimeisen treeniottelunsa ennen kauden alkua, kun vastaan(tulijaksi) asettui Gammelgårdens IF Kalixista. Viime kauden päätteeksi Ruotsin alimmalta sarjatasolta Kolmosesta II-divisioonaan noussut joukkue ei pystynyt laittamaan Sastamololle kampohin millään osa-alueella ja hyvässä ystävyysottelun luontoisessa koitoksessa numerot kirjattiin Kingseille 19-4.
Sastamolo ei saanut vastustajasta ehkä niin kovaa sparrausta ennen kauden alkua, kuin joukkue oli ennakkoon odottanut, mutta pallokonttrollia ja maalintekoa joukkue sai harjoitella senkin edestä.
Edustusjoukkueen seuraava ottelu onkin jo sarja-avaus, kun kausi käynnistyy 30.9. kotiottelulla rakasta paikallisvastustaja RSB:tä vastaan!

20.9. - 2012 Sastamolo Kingsin naiset mukaan sarjatoimintaan
Sastamolo Kingsin naisten joukkue on saatu uudelleen tolpilleen ja naisten joukkue pelaa kaudella 2012-2013 naisten III divisioonaa Pohjoislohkossa. Naisten valmentaja Janne Laurikainen valotti joukkueen tilannetta kauteen lähdettäessä.
"Naisten joukkue on kasvanut mukavasti ja viime vuoden C-juniorijoukkueesta mukana on kaikkiaan 9 pelaajaa ja mukaan on saatu entisiä Sastamolon naisten joukkueen pelaajia. Harjoituksissa on alkanut käymään mukavasti porukkaa ja lisääkin vielä mahtuu mukaan. Joukkue on sarjassa uutena mukana ja joukkue onkin koko sarjan nuorin joukkue. Vanhemmat pelaajat tuovat mukavasti kokemusta ja asennetta joukkueeseen ja odotukset sarjaan ovatkin kovat.
Tavoitteet ovat tuonne neljän joukkoon sarjassa, jossa pelaa 10 joukkuetta. Naisten sarja polkaistaan käyntiin tulevana viikonloppuna 23.9 Kajaanissa, jossa sitten nähdään paremmin missä mennään ja millaisia joukkueita on mukana sarjassa. Mahtava tilanne joukkueessa koska nyt meillä on jo kolme täyttä viisikkoa ja peliajasta tulee olemaan kova kilpailu. Kilpailutilanne on hyvä ja sen vuoksi harjoituksissa vauhti ja halu kehittyä kasvaa. Tänä vuonna naiset saavat pelata myös kotikentällä yhden turnauksen ja se pelataan Kemin Tervahallissa 7.10, sinne vaan porukalla katsomaan naissalibandyä. Nyt jatketaan kovaa harjoittelua ja valmistautumista kauteen."

Kalve .
Kalve .

Как в фильме "Особенности нац. рыбалки",надо пару стаканов залудить и тогда можно свободно общаться с финами и перевести текст как два пальца.

Похожие вопросы
Помогите перевести этот текст с татарского на русский
Помогите перевести текст с русского на азербайджанский
Помогите перевести текст с русского на английский.
Помогите перевести текст с русского на английский
Помогите перевести текст с древне русского
Помогите перевести текст на русский пожалуйста!
Помогите перевести текст с Русского на Английский...
Нужно перевести текст с английского на русский
помогите перевести этот текст на русский
перевести текст на русский