Данияр Курбанов
Данияр Курбанов

Помогите решить задачу. Громадянин К. Петров вирішив заснувати приватне підприємство. Державна адміністрація, до якої зв

Громадянин К. Петров вирішив заснувати приватне підприємство. Державна адміністрація, до якої звернувся К. Петров із необхідними документами, відмовила в реєстрації підприємства, посилаючись на недостатність розміру статутного фонду, передбаченого установчими документами підприємства. К. Петров не погодився з цим і звернувся до суду із заявою про спонукання державної адміністрації здійснити реєстрацію приватного підприємства.

Які обов'язкові реквізити статуту приватного підприємства?

Яким законодавчим актом визначений мінімальний розмір статутного фонду приватного підприємства До якого суду звернувся К. Петров Чи виграє він справу?

Гражданин Петров решил слздать частное предприятие. гос администрация отказала в регистрации, опиравшись на то, что не достаточный размер уставного фонда. Петров не согласен с этим и обратился в суд.

Каким законодательным актом установлен минимальный размер уставного фонда частного предприятия? Выиграет ли Петров дело?

Похожие вопросы
Помогите решить задачу, спасибо
Помогите решить задачи по правознавству.
помогите грамотно решить задачу
Помогите решить задачу по ГПП
Помогите, решить задачу по истории!
Помогите решить задачи по нотариату.
Помогите решить задачу по криминолистике
помогите решить задачи....
помогите решить задачу
помогите решить задачу