Ольга Новикова
Ольга Новикова

Добрий день скажите прав я или нет



Добрий день. Я Петро. Скажіть чи я правий у своїх висновках. Я думаю шо більшість людей охоплюють пустопорожні політичні і релігійні моменти і інтереси. Більшість людей і їх дітей в меншій мірі має багато нашаровок і навязок але ніхто не видає свого. Вся видимість роботи всім байдужа в усіх робочих моментах. З дітьми ведеться робота раді ентузіазму 100 %.Всі розуміють шо більшість не дотримуються розпорядків графіків правил і обовязків але все рівно наступають на ті ж помилки. На приклад. посперечалися 2 чоловіки. Один каже як настанова другому. Не берися бо не зробиш її і до половини. Другий послухав і сказав сам собі.Я зроблю шо всім очі вилізуть. Почав він справу робити. Розрахував всю ефективну роботу і фактори .Відкинув всі негативні чинники і все прорахував. Але зробивши ефективно діло в кінці стаєтья ЧПі все зводиться майже нанівець. Другий раз так само а третій йде один чоловік, побачив роботу і зробив те ж по своєму але не сказав причини. Той шо робив 3 рази ефективно зрівнявся з тим шо побачив але не сказав хоть самому нічого не вдавалося. З моєї точко зору вся недолугість і певні промахи через приказку "не шукай річ там де її немає"Також багато людей є дрібязкових які керуються цим. Більшість тупих бо підходять під Дрібязкових. Багато людей і близько не мають справжнього поняття як робити але піднімаються тільки за рахунок Пофартило. Але фарт неоправдвний гідними рисами розпорошиться як мара. Все робиться аби робилося і тільки одиниці беруть за рахунок людських рис своє.Всі тоже знають навіть тупуваті шо все минаєале все рівно"чує кіт чиє мясо вкрав"Кожен думає шо тільки є його правда яка нічого не несе за собою. Багато дорослих живе за приказками але то всьо пустопорожні репліки. Молодь амбітна і не признає застою. ТОбто висновок. життя людини зводиться до елементарних потреб без яких скрутнувато ((())

Виходит на все результати всем пох.. . и все делается через ...место. также все понимают если все фактори откинуть (абсолютно все то чп может случится) Тогда что надо если даже все обдумал просчитал сделал ефектно??

МР
Мария Романова

Хоть бы покороче написал, раз уж решил на мове. Я понимаю немного, но, епанаврот, совесть надо иметь) ) пишешь так длинно на мове на русскоязычном сайте) ) А прав ты или нет - сам решай. Хотя там у тебя просто рассуждения. Льешь воду и всё.

ОИ
Оксана Иванова

Все правильно - жизнь учит гордых. Отсюда и ЧП.

Потому что, если замахнулся на великие дела только ради признания - надо понимать, что это действительно именно ТЕБЕ и нужно. А не кому-то.. .

А будешь делать для других - будет все нормально. И ЧП станет чепухой.

АГ
Анна Груздева

Если вы видите свет в конце туннеля, значит, вы смотрите не в ту сторону.

Похожие вопросы
Добрый день, скажите пожалуйста
Всем добрый день! скажите
Добрый день!!!))).... Скажите, пожалуйста....
Добрый день, совсем запуталась, скажите как быть?
Всем добры день, скажите у меня сил нету жить так больше как быть??
Добрый день! Скажите господа!
Добрый день, подскажите, может я не прав
добрый день . скажите пожалуйста ((
Добрый день. как вы считаете???
Добрый день, как вы считаете, я прав?