Ира Алёхина
Ира Алёхина

помогите, пожалуйста, решить задачи по праву! ! это срочно!!

№1
Один з учасників товариства відступив свою частку іншому учаснику. Документи про реєстрацію цих змін в установчих документах товариства були надані державному реєстратору лише рік потому. Державний реєстратор відмовив у реєстрації змін в установчих документах, посилаючись на те що зміни подані із пропуском строку.
Чи правомірні дії реєстратора? Протягом якого часу зміни до установчих документів повинні були бути подані на реєстрацію? Які наслідки пропуску цього строку? З якого моменту другий учасник вважається таким, що набув прав на частку першого учасника? Чи може перший учасник скасувати передачу своєї частки другому учаснику до реєстрації відповідних змін?
№2
В грудні 2005 року державний реєстратор відмовив у реєстрації в якості фізичних осіб – підприємців: 17-річному громадянину України, 25-річному громадянин Німеччини та 18-річній особі без громадянства, посилаючись на те, що згідно чинного законодавства України ці особи не вправі займатись підприємницькою діяльністю.
Чи правомірні дії державного реєстратора?
№3

Прокурор звернувся до суду із позовом про визнання недійсною державної реєстрації підприємства з іноземними інвестиціями у формі товариства з обмеженою відповідальністю через допущені при його створенні порушення, які не можна усунути. Засновниками підприємства були наступні особи: особа без громадянства, 15-річний громадянин України, Казенне підприємство, Споживчий кооператив та Благодійний фонд. В якості підстав позову прокурор вказував - згідно чинного законодавства всі зазначені вище особи не вправі виступати засновниками господарських товариств; неможливим є створення підприємства з іноземними інвестиціями без участі іноземних фізичних або юридичних осіб.
Чи правомірні вимоги прокурора? Якими мають бути наступні дії прокуратури у випадку задоволення позову? Як мають діяти засновники підприємства, якщо вони зацікавлені в збереженні підприємства?

№4

Громадянин Іванов є фізичною особою - підприємцем. Також Іванов є засновником приватного підприємства. При стягненні боргів з ФОП Іванова його ділові партнери – кредитори виявили, що майна, яке використовувалось ним у підприємницькій діяльності, недостатньо для задоволення їхніх вимог. У зв’язку з цим вони вирішили звернути стягнення на особисте майно гр. Іванова, нерухоме майно зареєстроване на ім’я його дружини, а також на грошові кошти, які знаходяться на поточному рахунку приватного підприємства, засновником якого є Іванов.
Чи підлягають задоволенню вимоги кредиторів?

СП
Сергей Птира

Во первых это российский сайт и никто переводить не будет

Во вторых выкладывай свой вариант решения а мы проверим и поправим

Похожие вопросы
земельное право. помогите, пожалуйста, срочно решить задачу!!!!
Помогите пожалуйста решить задачу по римскому Праву!
Помогите пожалуйста решить задачу по Земельному праву
помогите пожалуйста решить задачу по римскому праву
Помогите, пожалуйста, решить задачу по муниципальному праву!!!!
Пожалуйста, помогите решить задачу по земельному праву...
Помогите пожалуйста решить задачу по Экологическому праву!!
Помогите, пожалуйста, решить задачу по правоохране, СРОЧНО!!!
Пожалуйста, помогите решить, задачу по гражданскому праву!
ПОЖАЛУЙСТА! СРОЧНО! Помогите решить задачу по наследственному праву.