ЛС
Людмила Савченко

Проверьте пожалуйста сочинение по украинскому языку.

Украинский язык. Проверьте пожалуйста сочинение.

Твір "Моя майбутня професія - інженер"

Все ближче і ближче той момент, коли за спиною залишаться безтурботні шкільні роки і життя поставить нас усіх перед першим серйозним вибором. Яким буде наш подальший шлях? Як знайти своє місце в житті? Яку професію вибрати? Зробити вибір дійсно не просто. "Ким ти мрієш стати, коли виростеш"? - напевно, жодне питання мені ніколи не ставили так часто, як цей, і ні на один з них я не давав таких різних відповідей кожного разу.

У світі існує багато цікавих професій, які вимагають розумового навантаження. І я вирішив вибрати якраз одну з таких. В майбутньому я хочу стати інженером.

Зараз професія інженера знову повертає собі престижність і гідну оплату праці. Заводи, фабрики, залізниця, майстрові, невеликі приватні фірми гостро потребують людей інженерних професій. Адже там, де є техніка, потрібні інженери, щоб працювати з нею. Інженери-конструктори, інженери-технологи, інженери-механіки і інші. А техніка зараз скрізь, в усіх сферах життя! Без неї - нікуди!
Без інженерів не будуються нові мости і житлові будинки. Без них на наших заводах не можна буде випустити ні холодильника, ні пилососа. А що говорити про випуск автомашин, автокранів, екскаваторів і іншої техніки! Інженери також потрібні в металургійній промисловості, де плавлять новий метал.

Вирощувати хліб також не вийде без людей цієї професії. Хіба що вручну, серпами, як раніше. У сучасному полі працюють тракторы, комбайни, сівалки. А процес створення цих машин забезпечують знову-таки інженери.

Нехай професія інженера сьогодні не дуже модна, але це навіть добре. Тим більше цінуються кваліфіковані фахівці. Хороший інженер стежить за новинками техніки, читає спеціальну літературу, знає іноземні мови. Часто він зустрічається з колегами, навіть іноземцями, щоб перейняти передовий досвід. Також талановиті інженери працюють над винаходами, а потім отримують на них патенти. Це корисно для виробництва, а самому винахідникові приносить прибуток.

Наша промисловість, на жаль, зараз відстає від інших країн світу. Багато товарів, які ми могли б випускати самі, ми купуємо за кордоном. Тому інженер - одна з найкорисніших для нашої країни професій. Я вірю, що разом зі своїми колегами-інженерами в майбутньому вестиму промисловість країни до прогресу і успіху!

Антоха Зайцев
Антоха Зайцев

это большой обьем работы. Инженер должен не следить за новинками, а создавать эти новинки, экономически выгодную и энергосберегающую технику, для этого нужно хорошо знать английский, чтобы читать дополнительно литературу в интернете. чтобы получить в наших академиях нужно, чтобы туда приглашали преподавать ведущих специалистов из Германии или Америки, а не старперов со старыми конспектами...

Похожие вопросы
проверьте, пожалуйста, сочинение по англ. языку
Проверьте пожалуйста сочинение!!!
Английский язык. Малюсенькое сочинение. Знатоки проверьте пожалуйста!
украинский язык проверьте ли правильно написано!
Задали сочинение по украинскому языку. Братья украинцы, выручти. Проверьте на ошибки.
Украинский язык. Проверьте пожалуйста сочинение.
Подскажите ошибки в сочинении на украинском языке.
Проверьте сочинение, пожалуйста.
Проверьте пожалуйста сочинение...
Проверьте пожалуйста сочинение